Jumanji Spilleautomat

Jumanji, den klassiske eventyrfilmen  fra 1995 ble nylig gjenskapt i moderne format, en actionfylt oppfølger som ble godt mottatt av fans i alle aldere. Filmen har svӕrt høy underholdningsverdi, og handler om fire ungdommer som finner et gammelt brettspill og velger seg hver sin spillkarakter, da de bokstavelig talt blir en del av spillet selv. Plutselig blir oppgaven å slå spillet for å komme tilbake til den virkelige verden, gjennom farlige oppgaver og hodebry. Sony Pictures og NetEnt slo seg sammen for å lage en ny versjon, og nå kommer spillautomaten basert på filmen endelig til Norge!

Jumanji

Jumanji formatert til spillautomat

JumanjiOrdet ‘Jumanji’ betyr ‘mange effekter’ oversatt til Zulu, ifølge skuespilleren Robin Williams, som spilte figuren Alan Parrish i den originale filmen fra 1995. Dette er et tydelig tegn på at den nye spillautomaten kan by på en kompleks spillverden med mange overraskelser. Med jungel- og dyre-lyder som bakgrunnsmusikk føles spillet som et virtuelt escape room fra det øyeblikket du slipper på myntene. Spillet har opprinnelse i Afrika, og sies å være basert på voodoo, et spirituelt ritual hvor man påfører andre smerte fra utsiden.

Risiko og spenning

JumanjiSpillet tilbyr en god blanding av terningspill, bingo-spill og lykkehjul, med et gjennomgående dyrisk tema. Spilleren kaster terningen for å bevege seg på brettet, for så å vinne pengepremier, ekstra terningkast eller bonus-runder. I tillegg er spillet ladet med free spins, og vinnersjansene er gode! Jumanji er basert på ønsket om å ta sjanser og å gamble med tilværelsen, samt spenningen ved det å komme ut på den andre siden i live. Dette er et spill for de som drømmer om å rømme fra virkeligheten, og imponerende farger og grafikk gjør opplevelsen enda bedre. Når du spiller Jumanji på spilleautomaten er det din tur til å kjenne på både spenning og fare for hva som skjer rundt neste sving!

Premier og belønning

JumanjiStatistikken viser at de fleste spillere – hele 96% – kommer tilbake til spillet etter å ha blitt introdusert til det for første gang, og maksimal gevinst per spin er rundt 1000 ganger spillerens innsats. I tillegg til å være et spill for spilleautomater er Jumanji tilgjengelig både på mobiltelefon og PC, med opp til 2000 NOK i innsats per spin. Bonusrundene får spillerne til å fortsette i jakten på free spins, og bonusrundene er det lett å utløse. Av alle de fem dyrefigurene er løven det symbolet med høyest verdi, og om brettet viser fem løver får du en belønning på 14 ganger din egen innsats!

Autentisk spilleglede

JumanjiUnderholdningsvis er Jumanji absolutt verdt å prøve ut, og det er lett å bruke noen timer på dette spillet – spesielt om du likte den originale filmen! Spillet er kanskje mest anerkjent for god grafikk og variert innhold, men bonusrundene gir spilleren muligheter til å legge til litt ekstra på sluttsummen! Afrikanske rytmer og dyreliv er både eksotisk og fengende, og spillet tilbyr en helhetlig opplevelse som minner mye om originalen fra 1995. Alligatorer, løver, pelikaner og neshorn ønsker deg velkommen til jungelen!